søndag 31. mai 2009

Wolf Eyes - Always Wrong (Hospital Productions cd)


Wolf Eyes - Always Wrong Hospital Productions cd)

Det oppleves alltid som extraordinært når Wolf Eyes tar steget opp av AmTapes/kassett/cd-r lurket og smokker ut en ekte cd på en ekte label. Så også når de fantastiske tre gnur ut en ny utgivelse på selveste Hospital Productions. Ikke no' fjesking her ( eller hva K?).

Always Wrong viser frem Wolf Eyes som det de er når de vil og gidder; verdens beste og mest psykedeliske punkrockband. Always Wrong er tung egenrådig ulyd; vokalintens (er Nate Young den nye Elvis?) og lei faenskap av ypperste kaliber.

Dette nye albumet gir oss 7 spor på en drøy halvtime med aggressiv punknoiserock, det vil si spor 1 til 6, sistesporet Droll/Cut The Dog er en massiv industriell eastern inspiration drone av ond sarkastisk jubel, ufattelig fett.

Always wrong er strengt tatt ikke noen vesentlig strekk i noen retning - mer av en utvikling på samme sti. Always Wrong er på et vis del 3 i en Wolf Eyes opp-av-undergrunnen-triologi; Burnt Mind og Human Animal de to første (begge på Sub Pop).


Sammen med Velvet Underground, Neil Young & Crazy Horse, Grateful Dead og Nurse With Wound er Wolf Eyes galaksens beste band, eller hva sier du Boba Fett ?

Lytt også til:
Wolf Eyes - Burnt Mind (Sub Pop LP)
Wolf Eyes - Human Animal (Sub Pop LP)
Wolf Eyes - Six Arms And Sucks (Soopa /Esquilo CD-R)
Wolf Eyes/Sickness - There Is A Part Of Me That You Will Never Know (Hospital Productions LP)